Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
16.04.2024
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Twoja kariera
Na szkolenie z kuchni europejskiej zaprasza
C-Michel Labarre


Mistrz Kucharski z Francji

Po ukończeniu całości kursu
otrzymacie Państwo zaświadczenie
o posiadanych umiejętnościach
i wiedzy w temacie:

Kuchnia Europejska


Zobaczcie Państwo

C-Michel Labarre

Szkolenie kelnerskie

Szkolenie kucharskie

Temat: Etyka zawodowa kucharza, Fond, Fumêt, Demi glaces wywary, Bazy dla sosów i zupy oraz sosy, Zakąski, mięsa, ryby i skorupiaki, Warzywa, owoce i desery.

Czas: 4 dni, od poniedziałku do piątku. Od 10:00 do 17:00 - do uzgodnienia

Miejsce: Szkolenia na miejscu we własnym lokalu, nauczanie praktyczne w kuchni. Od 4 do 15 osób.

Cena: 800,00 zł/osoba. Min. 6 osób (Faktura VAT)

Kosztorys: Nauczanie praktyczne w kuchni, zakup towarów do szkolenia - na koszt lokalu, zakwaterowanie i wyżywienie dla szkolącego - na koszt lokalu, koszty dojazdu.

Wpłata: Przedpłata na konto firma C.M.Labarre w wysokości 30%
BZ WBK S.A. 1 w Przeżmierowie 56 1090 1362 0000 0000 3608 6569
Dopłata gotówką po otrzymaniu faktury

C-Michel Labarre dysponuje doświadczeniem nabytym
w renomowanych restauracjach we Francji:


Restaurant Le Petit Riche - Paris
Hotel-Restaurant Sofitel - Marseille
Hotel-Restaurant Pullman - Lyon
Restaurant Elitair Maxim’s - Lyon
Brasserie Le Nord - Lyon
Brasserie Leon - Lyon
Abbaye de Collonge Paul Bocuse - Collonge
Restaurant La Table de Forbin - Aix en Provence

Oraz stażem nabytym u uznanych mistrzów kuchni Francuskiej:

Chef Lemoine - Roanne
Chef Guillot - Paris
Chef Lameloise - Channy
Chef Choux - Chalon sur Saone
Chef Bocuse - Collonge

Hotel Park Poznań7 osóbszkolenie
Hotel Dworek Bukowy Gronów12 osóbszkolenie
Hotel Vivaldi Poznań6 osóbszkolenie
Hotel Akwawit Leszno8 osóbszkolenie
Restauracja Vogue Poznań5 osobyszkolenie
Hotel Cristal Białystok15 osóbszkolenie
Restauracja Pod Łososiem Gdańsk8 osóbszkolenie
Hotel Jelenia Góra Jelenia Góra7 osóbszkolenie
Pałacu w Radziejowicach Radziejowice30 osóbszkolenie
Hotel-Restauracja Morena Mosina6 osóbszkolenie
Bistro Dorota Poznań,7 osóbszkolenie
Hotel-Restauracja Petite Fleur Toruń6 osóbdoradztwo
i szkolenie
Hotel-Restauracja Park Plaza Wrocław15 osóbdoradztwo
i szkolenie
Restauracja Pod Koziołkami Poznań4 osóbdoradztwo
i szkolenie
Sandwich Bar Świnoujście8 osóbdoradztwo
i szkolenie
Hotel-Restauracja Groclin Grodzisk Wielk.4 osóbdoradztwo
i szkolenie
Restauracja Bee Jay’s Poznań30 osóbdoradztwo
i szkolenie
Restauracja Bon Appetit Toruń11 osóbdoradztwo
Pałace Sieniawa Sieniawa6 osóbszkolenie
Hotel-Restauracja Maxim5 osóbszkolenie
Restauracja Pod Papugami Bydgoszcz4 osóbszkolenie
Restauracja A2/A3 Świebodzin24 osóbdoradztwo
i szkolenie
Restauracja Gospoda Bydgoszcz4 osóbSzkolenie
Garmażer As Bydgoszcz15 osóbSzkolenie
Restauracja Pinokio Sopot16 osóbdoradztwo
i szkolenie
Restauracja-Bar Pod Dobrą datą Bielsko Biała6 osóbSzkolenie
Hotel-Restauracja Piast-Roman Świdnica5 osóbSzkolenie

C.Michel Labarre
ul. Wakacyjna 19
62-090 Kiekrz - Poznań
Tel.-Fax: (061) 842 80 70
GSM: 0 604 917 404
e-mail: michel@labarre.pl
www.labarre.pl
NIP: 787-100-66-82
REGON: 630316439

 


"Pytanie."
(25.05.2008 - 22:21)  (DaWiD)
"szkolenie???"
(10.07.2008 - 16:34)  (Mariusz)
"szkolenie"
(23.02.2009 - 19:40)  (franek)
"Prosze o kontakt"
(15.03.2009 - 23:31)  (C-Michel Labarre Vice Prezes E...)
"e-mail"
(15.03.2009 - 23:32)  (C-Michel Labarre)
"SZKOLENIE"
(15.12.2009 - 23:29)  (BARTEK)
 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000