Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
16.04.2024
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
II Festiwal Kuchni Greckiej zakończony - sprawdź tabele wyników


Zobaczcie państwo:
Szczegółowe tabele ocen II Festiwalu
I Festiwal Kuchni Greckiej
III Kulinarne Regaty
Organizatorzy, Sponsorzy, Patroni

Barbara Runo z warszawskiej Restauracji Santorini okazała się najlepsza podczas II Festiwalu Kuchni Greckiej, który zakończył się w Augustowie. Zwyciężczyni zakwalifikowała się do udziału w Kulinarnym Pucharze Polski, który odbędzie się 19 września w Poznaniu.

”Na pudle” stanęli także: Paweł Wencel, reprezentant Hotelu Villa Verde z Zawiercia zajmując drugie miejsce i Konrad Birek z warszawskiego Hotelu Jan III Sobieski – trzecie miejsce.

Danie, które najbardziej smakowało jurorom degustacyjnym przygotował Witold Konkolewski z Unity Line - Szczecin.

Tabela ocen jurorów technicznych:

Numer ekipy EKIPAJuror nr 1 Jarek Juror nr 2 Teo Juror nr 3 Darek Suma punktów Miejsce
1 Łukasz Konik z Hotelu Farmona – Kraków478465196XII
2 Michał Suchanowski z Hotelu Diament – Zabrze 648990243X
3 Konrad Birek z Hotelu Jan III Sobieski – Warszawa 93106110309III
4 Barbara Runo z Restauracji Santorini – Warszawa 110 117 130 357 I
5 Witold Konkolewski z Unity Line - Szczecin 79103125307IV
6 Krzysztof Czapnik z Hotelu Bristol – Warszawa 6782108257VIII
7 Artur Lenczewski z Restauracji Panteon – Białystok 7596128296VI
8 Marcin Ruszkowski z Sodexho – Kielce 728375230XI
9 Łukasz Deput z Restauracji Belvedere – Warszawa 10089115304V
10 Robert Wiśnicki z restauracji Weranda Grill – Olsztyn 6483100247IX
11 Krzysztof Chełchowski z Restauracji The Cinnamon - Warszawa 8591105281VII
12 Paweł Wencel z Hotelu Villa Verde - Zawiercie 9499153347II

Tabela ocen jurorów degustacyjnych:

Numer ekipy EKIPAJuror nr 1 Giancarlo Juror nr 2 Mariusz Juror nr 3 Wala Juror nr 4 Ewa Suma punktów Miejsce
1 Łukasz Konik z Hotelu Farmona – Kraków53596056228X
2 Michał Suchanowski z Hotelu Diament – Zabrze 71628063276IV
3 Konrad Birek z Hotelu Jan III Sobieski – Warszawa 53587054235VIII
4 Barbara Runo z Restauracji Santorini – Warszawa 40657055230IX
5 Witold Konkolewski z Unity Line - Szczecin 74788080312I
6 Krzysztof Czapnik z Hotelu Bristol – Warszawa 35676058220XI
7 Artur Lenczewski z Restauracji Panteon – Białystok 63738066282III
8 Marcin Ruszkowski z Sodexho – Kielce 20716049200XII
9 Łukasz Deput z Restauracji Belvedere – Warszawa 78767570299II
10 Robert Wiśnicki z restauracji Weranda Grill – Olsztyn 49747576274V
11 Krzysztof Chełchowski z Restauracji The Cinnamon - Warszawa 45698060254VI
12 Paweł Wencel z Hotelu Villa Verde - Zawiercie 37748060251VII

Joanna Załęska – Gastrona.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.

 


"Podziękowania"
(07.05.2007 - 21:54)  (Theofilos i Małgorzata Vafidis)
 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000