Szkolenie zostało przeprowadzone w dwóch etapach i miało na celu zaprezentowanie nowych produktów firmy QimiQ. Pierwszy etap szkolenia zawierał część teoretyczną gdzie Zbyszek Siwak omawiał czym jest i jakie ma zastosowanie w gastronomii baza śmietanowa QimiQ. Podczas tej części szkolenia, padało wiele pytań ze strony uczestników, na które uzyskiwali wyczerpujące odpowiedzi.
Drugi etap szkolenia pokazywał praktyczne zastosowanie wyrobów QimiQ. Uczestnicy szkolenia sami mogli się przekonać jak szybka i efektowna jest praca z nowym produktem QimiQ biorąc chętnie udział w części praktycznej. Zbyszek Siwak i Sebastian Humski starali się uwidocznić możliwości wykorzystania produktu w gastronomii tym samym powstawało wiele dań i deserów które mogli skosztować uczestnicy szkolenia. Na tym etapie również padało wiele pytań gdzie chętnie i wyczerpująco młodzież dostawała odpowiedzi.
Szkolenie prowadzili:
Zbyszek Siwak firma QimiQ
Sebastian Humski Członek Euro-Toques Polska
Podziękowania dla:
dyrektor ZSGH Bytom Pani Małgorzaty Niewrzeli
zastępcy kierownika szkoleń Katarzyny Drabik
oraz dla całego personelu i uczniów ZSGH Bytom
Autor relacji:
Sebastian Humski
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.