MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Zyskowny catering z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 232. Waga oraz rozmiar
Jednym z obowiązków personelu kuchennego powinno być ważenie poszczególnych składników (przed przygotowania potrawy). Jeśli jakakolwiek porcja, będzie większa od ustalonej, to stracisz na tym Ty. Redukuj porcje, ale zarazem zachowaj prawidłową ich konsystencję.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)



domek O serii
Portal www.Gastrona.pl proponuje Państwu zakup serii nowoczesnych poradników gastronomicznych, wydanych wraz z firmą Nestlé FoodServices.
więcej >>

domek Nasi eksperci
   
Kurt Scheller  Bożena Sikoń  Marek Widomski
Remigiusz Labus  Wiesław Kukuła  Waldemar Hołówka
więcej >>


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki