Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
30.04.2024
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Akademia Gastrony
Studia podyplomowe i Kursy szkoleniowe dla branży gastronomicznej


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

zaprasza na

Studia podyplomowe

i  Kursy szkoleniowe


   dla branży gastronomicznej

     
Rynek gastronomiczny  w Polsce rozwija się bardzo dynamicznie. Aby na nim zaistnieć, przetrwać i rozwijać się, nieodzowne jest coraz bardziej profesjonalne podejście do zarządzania działalnością gastronomiczną.
 
Łącząc doświadczenia praktyków rynku gastronomicznego oraz wiedzę kadry wykładowców SGGW opracowaliśmy program dydaktyczny:
 
Studiów Podyplomowych:
  • Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii oraz

Kursów Szkoleniowych:                                                                         

  • Profesjonalne zarządzanie w gastronomii,                                                                 
  • Obsługa klienta w gastronomii.

 Naszą ofertę edukacyjną kierujemy do:

  • właścicieli i kierowników lokali gastronomicznych, chcących rozwinąć własne umiejętności managerskie;
  • pracowników placówek gastronomicznych, którym zależy na podniesieniu swoich kwalifikacji zawodowych i zwiększeniu konkurencyjności na rynku pracy,
  • nowicjuszy w branży, chcących związać swą przyszłość zawodową z gastronomią.

Gwarantujemy:

  • wszechstronny i ciekawy program dydaktyczny,
  • profesjonalną i doświadczoną kadrę wykładowców,
  • bezpłatne materiały szkoleniowe,
  • miłą i kreatywną atmosferę studiów i szkoleń.

Oferta dydaktyczna Studiów podyplomowych: Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii skierowana jest do osób z wyższym wykształceniem, które bądź już pracują w sektorze gastronomicznym, bądź zamierzają podjąć tego typu działalność.

Program studiów został tak opracowany, aby zarówno osoby posiadające pewną wiedzę na temat działalności gastronomicznej, jak i nowicjuszy w branży przygotować do profesjonalnego wykonywania funkcji menedżerskich dla podniesienia efektywności funkcjonowania zarządzanych placówek.

W trakcie studiów  słuchacze mają możliwość  uzyskania kompleksowej  wiedzy na temat uwarunkowań działania rynkowego w branży gastronomicznej,  zarządzania operacyjnego w placówkach gastronomicznych, marketingu, zarządzania jakością, wyposażenia i projektowania placówek gastronomicznych, a także w zakresie  wielu innych  dziedzin, których zgłębienie  istotnie ułatwia zarządzanie lokalem gastronomicznym.

Unikatową ofertą studiów  jest  wykorzystanie   w  programie dydaktycznym gry symulacyjne Restaurant & Consumer Service  Management, dzięki której  w praktyce zapoznają się z procesami zachodzącymi  w przedsiębiorstwie gastronomicznym, ich finansowaniem  i konsekwencjami.
 
Najbliższa edycja studiów: styczeń - grudzień 2012.

Szczegółowe informacje:
http://akademiagastronomiczna.sggw.pl/

Iwona Kowalczuk 
tel: (22) 593 71 35
tel: 602 121 213
e-mail: iwona_kowalczuk@sggw.pl

Kurs szkoleniowy: Profesjonalne zarządzanie w gastronomii to propozycja edukacyjna przeznaczona zarówno dla praktyków, pragnących zwiększyć efektywność swojej działalności i uczynić ją bardziej zyskowną, jak i wszystkich osób, które rozpoczynają swoją przygodę z gastronomią.                                                    

W programie kursu  przewidziano przedmioty zbliżone do tych, które realizowane są podczas studiów podyplomowych (zarządzanie operacyjne, zarządzanie jakością, wyposażenie i projektowanie placówek gastronomicznych, marketing), ale  większy nacisk położony został na  praktyczny wymiar edukacji.  

Zajęcia z profesjonalistami, a także wymiana doświadczeń z innymi słuchaczami są dla osób uczestniczących w kursie doskonałą okazją do weryfikacji własnych doświadczeń, spostrzeżeń i opinii oraz uzyskania wskazówek prowadzących do  podniesienia skuteczności zarządzania i w efekcie zwiększenia rentowności prowadzonej działalności.

Terminy kursów:
marzec - lipiec 2011
październik 2011 - luty 2012

Szczegółowe informacje:
http://akademiagastronomiczna.sggw.pl/

Iwona Kowalczuk 
tel: (22) 593 71 35
tel: 602 121 213
email: iwona_kowalczuk@sggw.pl

Jan Mołoniewicz    
tel. 698 894 474
email: janmoloniewicz@wp.pl


Kurs szkoleniowy: Obsługa klienta w gastronomii (Profesjonalne Zarządzanie relacjami z klientem)  to  propozycja skierowana zarówno do pracowników lokali  gastronomicznych  bezpośrednio zajmujących się obsługą gości, jak i managerów nadzorujących ich pracę, a także wszystkich osób, które  chcą zdobyć lub poszerzyć swą wiedzę na ten kluczowy dla funkcjonowania placówek gastronomicznych. 
 
Program kursu  został tak opracowany, aby z jednej strony dostarczyć jego uczestnikom informacji teoretycznych na temat  uregulowań prawnych   w zakresie  obsługi konsumenta,  zasad  komunikacji  interpersonalnej, zmian w zachowaniach konsumentów i ich konsekwencji rynkowych,   zaś z drugiej  strony zapoznać słuchaczy z praktycznymi aspektami  obsługi gości, takimi jak   zasady obsługi kelnerskiej  i organizacji przyjęć,  sposoby postępowania w sytuacjach  konfliktowych, a także  nawiązywanie, kształtowanie i utrzymywania relacji z klientami, ze szczególnym uwzględnieniem klientów biznesowych.

Terminy kursów:
maj - lipiec 2011
październik 2011 - grudzień 2011

Szczegółowe informacje:
http://akademiagastronomiczna.sggw.pl/

Iwona Kowalczuk 
tel: (22) 593 71 35
tel: 602 121 213
email: iwona_kowalczuk@sggw.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



"studja"
(03.07.2011 - 20:16)  (student)
"Cenrostal rat on"
(15.07.2011 - 12:20)  (eloguejes)
 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000